Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46591
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Островська, Галина Йосипівна | |
dc.contributor.author | Крамар, А. О. | |
dc.contributor.author | Ostrovska, H. | |
dc.contributor.author | Kramar, A. | |
dc.coverage.temporal | 11 жовтня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11 October 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-12-11T13:21:45Z | - |
dc.date.available | 2024-12-11T13:21:45Z | - |
dc.date.created | 2024-10-11 | |
dc.date.issued | 2024-10-11 | |
dc.identifier.citation | Островська Г. Й. Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури / Островська Галина Йосипівна, Крамар А. О. // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 80–81. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-84-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46591 | - |
dc.format.extent | 80-81 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 | |
dc.title | Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури | |
dc.title.alternative | Dariia Tsvek. Founder of culinary culture | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 641 | |
dc.relation.references | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. Тернопіль: Підручники і посібники, 2018. 268 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk. Ternopil: Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 268 p. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.citation.spage | 80 | |
dc.citation.epage | 81 | |
dc.citation.conference | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.identifier.citation2015 | Островська Г. Й., Крамар А. О. Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 80–81. | |
dc.identifier.citationenAPA | Ostrovska, H., & Kramar, A. (2024). Dariia Tsvek. fundatorka kulinarnoi kultury [Dariia Tsvek. Founder of culinary culture]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 80-81. TNTU. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Ostrovska H., Kramar A. (2024) Dariia Tsvek. fundatorka kulinarnoi kultury [Dariia Tsvek. Founder of culinary culture]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 80-81 [in Ukrainian]. | |
Aparece nas colecções: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
CHUMACON12_2024_Ostrovska_H-Dariia_Tsvek_Founder_of_80-81.pdf | 502,61 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
CHUMACON12_2024_Ostrovska_H-Dariia_Tsvek_Founder_of_80-81.djvu | 32,21 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
CHUMACON12_2024_Ostrovska_H-Dariia_Tsvek_Founder_of_80-81__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.