Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46591

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна
dc.contributor.authorКрамар, А. О.
dc.contributor.authorOstrovska, H.
dc.contributor.authorKramar, A.
dc.coverage.temporal11 жовтня 2024 року
dc.coverage.temporal11 October 2024
dc.date.accessioned2024-12-11T13:21:45Z-
dc.date.available2024-12-11T13:21:45Z-
dc.date.created2024-10-11
dc.date.issued2024-10-11
dc.identifier.citationОстровська Г. Й. Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури / Островська Галина Йосипівна, Крамар А. О. // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 80–81.
dc.identifier.isbn978-617-7875-84-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46591-
dc.format.extent80-81
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
dc.relation.ispartofMaterials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
dc.titleДарія Цвек. фундаторка кулінарної культури
dc.title.alternativeDariia Tsvek. Founder of culinary culture
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc641
dc.relation.references1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. Тернопіль: Підручники і посібники, 2018. 268 с.
dc.relation.referencesen1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk. Ternopil: Pidruchnyky i posibnyky, 2018. 268 p.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
dc.citation.spage80
dc.citation.epage81
dc.citation.conferenceⅫ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
dc.identifier.citation2015Островська Г. Й., Крамар А. О. Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 80–81.
dc.identifier.citationenAPAOstrovska, H., & Kramar, A. (2024). Dariia Tsvek. fundatorka kulinarnoi kultury [Dariia Tsvek. Founder of culinary culture]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 80-81. TNTU. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOOstrovska H., Kramar A. (2024) Dariia Tsvek. fundatorka kulinarnoi kultury [Dariia Tsvek. Founder of culinary culture]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 80-81 [in Ukrainian].
Aparece nas colecções:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.