Browsing by Author Сторож, Людмила Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 35 of 35
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Біоактивні фосфопептиди з β-казеїнуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракційЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya
Article19-May-201521-Jan-2016Виділення природних мінералзв’язуючих пептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Джур, Ярослава; Шпилик, Олександра; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Lyudmyla; Dzhur, Yaroslava; Shpylyk, Oleksandra
Article4-Sep-200724-Oct-2019Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїнуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N.
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Використання лаванди в технології ацидофільних напоїГульовський, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Hulovskyi, V. O.; Storozh, L. A.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробівСторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr
Conference Abstract201721-Jan-2018Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Використання топінамбура в технології сиркових виробівПастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A.
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Вимоги до води, що використовується при виробництві сирівСторож, Людмила Анатоліївна; Цибіна, О. А.; Сторож, С. І.; Storozh, L. A.; Tsybina, O. A.; Storozh, S. I.
Conference AbstractNov-201821-Dec-2018Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Герега, Наталія Василівна
Methodical recommendations202328-May-2025Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
-20227-juu-2024Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations20237-juu-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations202117-nov-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Objectnov-201622-juu-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Object22-aug-201622-aug-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Laboratory Instructions202013-juu-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технологіїВічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions201923-apr-2019Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія»Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions202013-juu-2021Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання.Сторож, Людмила Анатоліївна; Юкало, Володимир Глібович
Laboratory Instructions202113-juu-2021Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна
Articlenov-201821-det-2018Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Осадження казеїну з коров’ячого молока різними кислотамиСторож, Людмила Анатоліївна; Гунчак, Марія; Storozh, Liudmyla; Hunchak, Mariia
Conference Abstract20-mai-202123-juu-2021Особливості біобезпечної утилізації побутових стоків молочних виробництвШвед, Ольга Василівна; Вічко, Олена Іванівна; Швед, Олекса Мирославович; Лубенець, Віра Ільківна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Shved, O. M.; Lubenets, V. I.; Storozh, L. A.
Article201721-jaa-2018Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинниківЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla
Article201721-jaa-2018Отримання казеїнових фосфопептидів за дії протеолітичних систем лактококівЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storozh, Liudmyla
Conference Abstract14-mai-20203-juu-2020Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидівЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Storozh, L.; Krupa, O.
Conference Abstract6-det-202321-jaa-2024Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирівЦибіна, О. А.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Tsybina, O. A.; Storozh, L. A.
Learning Objectnov-201622-juu-2017Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Розроблення йогурту з алое вера та медомСторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Фігуш, Г. В.; Storozh, L.; Nazarko, I.; Figush, G.
Proceedings Book20241-juu-2024Розроблення кисломолочного напою з алое вераСторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія; Самуляк, Петро; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Kushniruk, Nataliia; Samulyak, Petro
Other25-apr-201424-sep-2014Спосіб виділення фосфопептидів із казеїну коров’ячого молокаРибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Юкало, Володимир Глібович; Rybak, Olha Mykolaivna; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Рыбак, Ольга Николаевна; Юкало, Владимир Глебович
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L.
Conference Abstract11-det-202424-jaa-2025Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачемГриненко, А. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Grynenko, A. O.; Storozh, L. A.