Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31732
Назва: Оцінка однорідності суміші при замішуванні
Автори: Карпик, Галина
Стадник, Ігор
Паньків, Юрій
Приналежність: ТНТУ імені Пулюя
Бібліографічний опис: Оцінка однорідності суміші при замішуванні / Стадник І., Паньків Ю., Карпик Г. // Хранение и переработка зерна, № 9 (228), вересень 2018 - С. 49 – 51.
Дата публікації: вер-2018
Дата внесення: 27-тра-2020
Видавництво: Хранение и переработка зерна
Місце видання, проведення: Дніпропетровськ
УДК: 664.643
Теми: процес замішування, поверхнева енергія, взаємодія однорідних частинок
Діапазон сторінок: 49-51
Серія/номер: ;9 (228)
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз властивостей взаємодії однорідних частинок та величини поверхневого натягу, й її енергії, що залежать у кожному випадку від природи фаз процесу замішування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31732
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Хранение и переработка зерна 2018.pdf10,76 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора