Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31732
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпик, Галина-
dc.contributor.authorСтадник, Ігор-
dc.contributor.authorПаньків, Юрій-
dc.date.accessioned2020-05-27T07:06:15Z-
dc.date.available2020-05-27T07:06:15Z-
dc.date.issued2018-09-
dc.identifier.citationОцінка однорідності суміші при замішуванні / Стадник І., Паньків Ю., Карпик Г. // Хранение и переработка зерна, № 9 (228), вересень 2018 - С. 49 – 51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31732-
dc.description.abstractПроведено аналіз властивостей взаємодії однорідних частинок та величини поверхневого натягу, й її енергії, що залежать у кожному випадку від природи фаз процесу замішування.uk_UA
dc.format.extent49-51-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХранение и переработка зернаuk_UA
dc.relation.ispartofseries;9 (228)-
dc.subjectпроцес замішування, поверхнева енергія, взаємодія однорідних частинокuk_UA
dc.titleОцінка однорідності суміші при замішуванніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.coverage.placenameДніпропетровськuk_UA
dc.subject.udc664.643uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУ імені Пулюяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Хранение и переработка зерна 2018.pdf10,76 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора