Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31732
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина | - |
dc.contributor.author | Стадник, Ігор | - |
dc.contributor.author | Паньків, Юрій | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-27T07:06:15Z | - |
dc.date.available | 2020-05-27T07:06:15Z | - |
dc.date.issued | 2018-09 | - |
dc.identifier.citation | Оцінка однорідності суміші при замішуванні / Стадник І., Паньків Ю., Карпик Г. // Хранение и переработка зерна, № 9 (228), вересень 2018 - С. 49 – 51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31732 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз властивостей взаємодії однорідних частинок та величини поверхневого натягу, й її енергії, що залежать у кожному випадку від природи фаз процесу замішування. | uk_UA |
dc.format.extent | 49-51 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Хранение и переработка зерна | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;9 (228) | - |
dc.subject | процес замішування, поверхнева енергія, взаємодія однорідних частинок | uk_UA |
dc.title | Оцінка однорідності суміші при замішуванні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.coverage.placename | Дніпропетровськ | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.643 | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ імені Пулюя | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Хранение и переработка зерна 2018.pdf | 10,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора