このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
タイトル: | Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів |
その他のタイトル: | Impact of fruits curing process on nitrates content |
著者: | Очкурьова, Христина Федорівна Ochkuryova, H.F. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
発行日: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 26-2月-2018 |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 664 |
キーワード: | фрукти fruit нітрати nitrates зберігання storage технологічна обробка technological processing |
抄録: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки. Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117 |
Copyright owner: | © Очкурьова, 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
出現コレクション: | 181 — харчові технології |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf | 198,28 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール