Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Title: Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Other Titles: Impact of fruits curing process on nitrates content
Authors: Очкурьова, Христина Федорівна
Ochkuryova, H.F.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Issue Date: 2018
Submitted date: 2018
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 664
Keywords: фрукти
fruit
нітрати
nitrates
зберігання
storage
технологічна обробка
technological processing
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки.
Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Copyright owner: © Очкурьова, 2018
Content type: Thesis Abstract
Appears in Collections:181 — харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf198,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools