Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Назва: Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Інші назви: Impact of fruits curing process on nitrates content
Автори: Очкурьова, Христина Федорівна
Ochkuryova, H.F.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 26-лют-2018
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Покотило, Олег Степанович
УДК: 664
Теми: фрукти
fruit
нітрати
nitrates
зберігання
storage
технологічна обробка
technological processing
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки.
Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Власник авторського права: © Очкурьова, 2018
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf198,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора