Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Tytuł: | Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів |
Inne tytuły: | Impact of fruits curing process on nitrates content |
Authors: | Очкурьова, Христина Федорівна Ochkuryova, H.F. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data wydania: | 2018 |
Data archiwizacji: | 2018 |
Date of entry: | 26-lut-2018 |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 664 |
Słowa kluczowe: | фрукти fruit нітрати nitrates зберігання storage технологічна обробка technological processing |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки. Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117 |
Właściciel praw autorskich: | © Очкурьова, 2018 |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf | 198,28 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora