Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Tytuł: Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Inne tytuły: Impact of fruits curing process on nitrates content
Authors: Очкурьова, Христина Федорівна
Ochkuryova, H.F.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 26-lut-2018
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 664
Słowa kluczowe: фрукти
fruit
нітрати
nitrates
зберігання
storage
технологічна обробка
technological processing
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки.
Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Właściciel praw autorskich: © Очкурьова, 2018
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora