Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Título: Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Outros títulos: Impact of fruits curing process on nitrates content
Authors: Очкурьова, Христина Федорівна
Ochkuryova, H.F.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data de edición: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 26-Feb-2018
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 664
Palabras chave: фрукти
fruit
нітрати
nitrates
зберігання
storage
технологічна обробка
technological processing
Resumo: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки.
Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Copyright owner: © Очкурьова, 2018
Content type: Thesis Abstract
Aparece nas Coleccións181 — харчові технології

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf198,28 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas