Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Título: | Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів |
Outros títulos: | Impact of fruits curing process on nitrates content |
Authors: | Очкурьова, Христина Федорівна Ochkuryova, H.F. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data de edición: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 26-Feb-2018 |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 664 |
Palabras chave: | фрукти fruit нітрати nitrates зберігання storage технологічна обробка technological processing |
Resumo: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки. Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117 |
Copyright owner: | © Очкурьова, 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Aparece nas Coleccións | 181 — харчові технології |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf | 198,28 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas