Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Очкурьова, Христина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Ochkuryova, H.F. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-26T04:58:52Z | - |
dc.date.available | 2018-02-26T04:58:52Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.citation | Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки. | uk_UA |
dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | фрукти | uk_UA |
dc.subject | fruit | uk_UA |
dc.subject | нітрати | uk_UA |
dc.subject | nitrates | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.subject | технологічна обробка | uk_UA |
dc.subject | technological processing | uk_UA |
dc.title | Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів | uk_UA |
dc.title.alternative | Impact of fruits curing process on nitrates content | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Очкурьова, 2018 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 664 | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf | 198,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора