Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorОчкурьова, Христина Федорівна-
dc.contributor.authorOchkuryova, H.F.-
dc.date.accessioned2018-02-26T04:58:52Z-
dc.date.available2018-02-26T04:58:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationОчкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.citationOchkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки.uk_UA
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectfruituk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectnitratesuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectтехнологічна обробкаuk_UA
dc.subjecttechnological processinguk_UA
dc.titleВплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратівuk_UA
dc.title.alternativeImpact of fruits curing process on nitrates contentuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Очкурьова, 2018uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf198,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора