Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Pealkiri: | Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів |
Teised pealkirjad: | Impact of fruits curing process on nitrates content |
Autor: | Очкурьова, Христина Федорівна Ochkuryova, H.F. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Ilmumisaasta: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 26-vee-2018 |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 664 |
Märksõnad: | фрукти fruit нітрати nitrates зберігання storage технологічна обробка technological processing |
Kokkuvõte: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки. Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117 |
Copyright owner: | © Очкурьова, 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | 181 — харчові технології |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf | 198,28 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid