Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Titolo: Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Titoli alternativi: Impact of fruits curing process on nitrates content
Autori: Очкурьова, Христина Федорівна
Ochkuryova, H.F.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 26-feb-2018
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 664
Parole chiave: фрукти
fruit
нітрати
nitrates
зберігання
storage
технологічна обробка
technological processing
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки.
Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Copyright owner: © Очкурьова, 2018
Content type: Thesis Abstract
È visualizzato nelle collezioni:181 — харчові технології

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf198,28 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione