Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Título : Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Otros títulos : Impact of fruits curing process on nitrates content
Autor : Очкурьова, Христина Федорівна
Ochkuryova, H.F.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Fecha de publicación : 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 26-feb-2018
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 664
Palabras clave : фрукти
fruit
нітрати
nitrates
зберігання
storage
технологічна обробка
technological processing
Resumen : Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки.
Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Copyright owner: © Очкурьова, 2018
Content type: Thesis Abstract
Aparece en las colecciones: 181 — харчові технології

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf198,28 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador