Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Název: Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Další názvy: Impact of fruits curing process on nitrates content
Autoři: Очкурьова, Христина Федорівна
Ochkuryova, H.F.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Очкурьоа Х.І. Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів : Дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Х.Ф. Очкурьова. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Ochkuryova H.F. Impact of fruits curing process on nitrates content : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / H.F. Ochkuryova ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Datum vydání: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 26-úno-2018
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 664
Klíčová slova: фрукти
fruit
нітрати
nitrates
зберігання
storage
технологічна обробка
technological processing
Abstrakt: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню впливу різних способів і режимів зберігання, технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів у фруктах і продуктах їх переробки.
Master's qualification work is devoted to determining the influence of different methods and modes of storage, technological processing on the dynamics of the content of nitrates in fruits and products of their processing.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24117
Copyright owner: © Очкурьова, 2018
Content type: Thesis Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:181 — харчові технології

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Ochkuryova_ Effect of technological processing of fruit on the content of nitrates.pdf198,28 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora