Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Başlık: Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів
Diğer Başlıklar: Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production
Yazarlar: Шинкарук, Оксана Юріївна
Shynkaruk, Shynkaruk
Bibliographic description (Ukraine): Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production
Yayın Tarihi: 24-Haz-2014
Date of entry: 23-Haz-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8/9
Anahtar kelimeler: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
повидло
пектин
структура
біологічна цінність
природні органічні кислоти
jam
pectin
structure
biological value
natural organic acids
Özet: В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів.
The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları