Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Teitl: | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів |
Teitlau Eraill: | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
Awduron: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, Shynkaruk |
Bibliographic description (Ukraine): | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
Dyddiad Cyhoeddi: | 24-Jun-2014 |
Date of entry: | 23-Jun-2014 |
Cyhoeddwr: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.8/9 |
Allweddeiriau: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів повидло пектин структура біологічна цінність природні органічні кислоти jam pectin structure biological value natural organic acids |
Crynodeb: | В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів. The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156 |
Content type: | Other |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 68,38 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol