Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Title: Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів
Other Titles: Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production
Authors: Шинкарук, Оксана Юріївна
Shynkaruk, Shynkaruk
Bibliographic description (Ukraine): Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production
Issue Date: 24-Ιου-2014
Date of entry: 23-Ιου-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8/9
Keywords: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
повидло
пектин
структура
біологічна цінність
природні органічні кислоти
jam
pectin
structure
biological value
natural organic acids
Abstract: В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів.
The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Content type: Other
Εμφανίζεται στις συλλογές:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf68,38 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή