Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Název: | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів |
Další názvy: | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
Autoři: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, Shynkaruk |
Bibliographic description (Ukraine): | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
Datum vydání: | 24-čer-2014 |
Date of entry: | 23-čer-2014 |
Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.8/9 |
Klíčová slova: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів повидло пектин структура біологічна цінність природні органічні кислоти jam pectin structure biological value natural organic acids |
Abstrakt: | В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів. The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156 |
Content type: | Other |
Vyskytuje se v kolekcích: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 68,38 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora