กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
ชื่อเรื่อง: | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
ผู้แต่ง: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, Shynkaruk |
Bibliographic description (Ukraine): | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
วันที่เผยแพร่: | 24-มิถ-2014 |
Date of entry: | 23-มิถ-2014 |
สำนักพิมพ์: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.8/9 |
คำสำคัญ: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів повидло пектин структура біологічна цінність природні органічні кислоти jam pectin structure biological value natural organic acids |
บทคัดย่อ: | В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів. The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156 |
Content type: | Other |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 68,38 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ