このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
タイトル: Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів
その他のタイトル: Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production
著者: Шинкарук, Оксана Юріївна
Shynkaruk, Shynkaruk
Bibliographic description (Ukraine): Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production
発行日: 24-6月-2014
Date of entry: 23-6月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8/9
キーワード: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
повидло
пектин
структура
біологічна цінність
природні органічні кислоти
jam
pectin
structure
biological value
natural organic acids
抄録: В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів.
The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Content type: Other
出現コレクション:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf68,38 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール