Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Título: Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів
Outros títulos: Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production
Authors: Шинкарук, Оксана Юріївна
Shynkaruk, Shynkaruk
Bibliographic description (Ukraine): Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production
Data de edición: 24-Jun-2014
Date of entry: 23-Jun-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8/9
Palabras chave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
повидло
пектин
структура
біологічна цінність
природні органічні кислоти
jam
pectin
structure
biological value
natural organic acids
Resumo: В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів.
The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Content type: Other
Aparece nas Coleccións8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf68,38 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas