Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Tytuł: | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів |
Inne tytuły: | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
Authors: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, Shynkaruk |
Cytat: | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
Data wydania: | 24-cze-2014 |
Date of entry: | 23-cze-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 664.8/9 |
Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів повидло пектин структура біологічна цінність природні органічні кислоти jam pectin structure biological value natural organic acids |
Abstract: | В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів. The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156 |
Typ zawartości: | Other |
Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 68,38 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora