Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів 239

Всього відвідувань на місяць

листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів 0 4 30 1 1 3 0

Звантажень файлу

Переглядів
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf 92

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 85
Netherlands 35
Germany 32
Ireland 31
China 27
Україна 22
Vietnam 3
United Kingdom 2
Canada 1
Russia 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Louisville 32
Dublin 31
Kiev 11
Mountain View 4
San Ramon 4
Hanoi 3
Lviv 3
Ann Arbor 2
Dearborn 2
Fairfield 2