Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкарук, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorShynkaruk, Shynkaruk-
dc.date.accessioned2014-06-23T17:37:35Z-
dc.date.available2014-06-23T17:37:35Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationWays of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve productionuk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156-
dc.description.abstractВ роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів.uk
dc.description.abstractThe influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectповидлоuk
dc.subjectпектинuk
dc.subjectструктураuk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectприродні органічні кислотиuk
dc.subjectjamuk
dc.subjectpectinuk
dc.subjectstructureuk
dc.subjectbiological valueuk
dc.subjectnatural organic acidsuk
dc.titleСпособи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівuk
dc.title.alternativeWays of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve productionuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.8/9uk
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf68,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора