霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Title: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с.
Issue Date: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-十月-2024
Country (code): UA
Keywords: технологія молока
технологія молочних продуктів
технологія морозива
Abstract: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Content type: Course of lectures
�蝷箔����:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
курс лекцій1 2024.pdf21,14 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�