Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Titre: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Auteur(s): | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с. |
Date de publication: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 28-oct-2024 |
Country (code): | UA |
Mots-clés: | технологія молока технологія молочних продуктів технологія морозива |
Résumé: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438 |
Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
Content type: | Course of lectures |
Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій1 2024.pdf | 21,14 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Narzędzia administratora