このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-10-28T08:43:41Z-
dc.date.available2024-10-28T08:43:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationКурс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438-
dc.description.abstractКурс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуаційuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія молокаuk_UA
dc.subjectтехнологія молочних продуктів-
dc.subjectтехнологія морозива-
dc.titleКурс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освітиuk_UA
dc.typeCourse of lecturesuk_UA
dc.rights.holder© Крупа Ольга Миколаївна,2024-
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
курс лекцій1 2024.pdf21,14 MBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール