Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-28T08:43:41Z | - |
dc.date.available | 2024-10-28T08:43:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.date.submitted | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438 | - |
dc.description.abstract | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія молока | uk_UA |
dc.subject | технологія молочних продуктів | - |
dc.subject | технологія морозива | - |
dc.title | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти | uk_UA |
dc.type | Course of lectures | uk_UA |
dc.rights.holder | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 | - |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій1 2024.pdf | 21,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools