Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Tytuł: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с.
Data wydania: 2024
Data archiwizacji: 2024
Date of entry: 28-paź-2024
Kraj (kod): UA
Słowa kluczowe: технологія молока
технологія молочних продуктів
технологія морозива
Abstract: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Właściciel praw autorskich: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Typ zawartości: Course of lectures
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
курс лекцій1 2024.pdf21,14 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Outils d'administration