Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Tytuł: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с. |
Data wydania: | 2024 |
Data archiwizacji: | 2024 |
Date of entry: | 28-paź-2024 |
Kraj (kod): | UA |
Słowa kluczowe: | технологія молока технологія молочних продуктів технологія морозива |
Abstract: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438 |
Właściciel praw autorskich: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
Typ zawartości: | Course of lectures |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій1 2024.pdf | 21,14 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Outils d'administration