Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Titel: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Författare: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с.
Utgivningsdatum: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-okt-2024
Country (code): UA
Nyckelord: технологія молока
технологія молочних продуктів
технологія морозива
Sammanfattning: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Content type: Course of lectures
Samling:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
курс лекцій1 2024.pdf21,14 MBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Narzędzia administratora