Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Tittel: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с.
Utgivelsesdato: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-okt-2024
Country (code): UA
Emneord: технологія молока
технологія молочних продуктів
технологія морозива
Abstrakt: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Content type: Course of lectures
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
курс лекцій1 2024.pdf21,14 MBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy