Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Titolo: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Autori: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с. |
Data: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 28-ott-2024 |
Country (code): | UA |
Parole chiave: | технологія молока технологія молочних продуктів технологія морозива |
Abstract: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438 |
Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
Content type: | Course of lectures |
È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій1 2024.pdf | 21,14 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione