Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438
Teitl: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Awduron: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 1. «Технології незбираномолочних продуктів та морозива» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : 2024. 196 с. |
Dyddiad Cyhoeddi: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 28-Oct-2024 |
Country (code): | UA |
Allweddeiriau: | технологія молока технологія молочних продуктів технологія морозива |
Crynodeb: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46438 |
Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
Content type: | Course of lectures |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій1 2024.pdf | 21,14 MB | Adobe PDF | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Administratzailearen tresnak