Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Titel: | Технологічне обладнання консервної промисловості |
Författare: | Шинкарик, Марія Миколаївна Ворощук, Віктор Ярославович |
Bibliographic description (Ukraine): | Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с. |
Utgivningsdatum: | 24-apr-2023 |
Date of entry: | 23-nov-2023 |
UDC: | УДК 664 |
Sammanfattning: | В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862 |
Samling: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
tokp.pdf | 36,7 MB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg