Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Заглавие: | Технологічне обладнання консервної промисловості |
Автори: | Шинкарик, Марія Миколаївна Ворощук, Віктор Ярославович |
Bibliographic description (Ukraine): | Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с. |
Дата на Публикуване: | 24-Апр-2023 |
Date of entry: | 23-Ное-2023 |
UDC: | УДК 664 |
Резюме: | В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862 |
Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tokp.pdf | 36,7 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Administrativa verktyg