Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Title: Технологічне обладнання консервної промисловості
Authors: Шинкарик, Марія Миколаївна
Ворощук, Віктор Ярославович
Bibliographic description (Ukraine): Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с.
Issue Date: 24-Apr-2023
Date of entry: 23-Nov-2023
UDC: УДК 664
Abstract: В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tokp.pdf36,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools