Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Title: | Технологічне обладнання консервної промисловості |
Authors: | Шинкарик, Марія Миколаївна Ворощук, Віктор Ярославович |
Bibliographic description (Ukraine): | Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с. |
Issue Date: | 24-Apr-2023 |
Date of entry: | 23-Nov-2023 |
UDC: | УДК 664 |
Abstract: | В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862 |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools