Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Record completo di tutti i metadati
Campo DC | Valore | Lingua |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T21:26:08Z | - |
dc.date.available | 2023-11-23T21:26:08Z | - |
dc.date.issued | 2023-04-24 | - |
dc.identifier.citation | Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862 | - |
dc.description.abstract | В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств. | uk_UA |
dc.title | Технологічне обладнання консервної промисловості | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 664 | uk_UA |
È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
tokp.pdf | 36,7 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione