Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862Пълен Запис на метаданни
| DC Поле | Стойност | Език |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
| dc.date.accessioned | 2023-11-23T21:26:08Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-23T21:26:08Z | - |
| dc.date.issued | 2023-04-24 | - |
| dc.identifier.citation | Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862 | - |
| dc.description.abstract | В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств. | uk_UA |
| dc.title | Технологічне обладнання консервної промисловості | uk_UA |
| dc.subject.udc | УДК 664 | uk_UA |
| Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій | |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tokp.pdf | 36,7 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти