Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862| Titolo: | Технологічне обладнання консервної промисловості |
| Autori: | Шинкарик, Марія Миколаївна Ворощук, Віктор Ярославович |
| Bibliographic description (Ukraine): | Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с. |
| Data: | 24-apr-2023 |
| Date of entry: | 23-nov-2023 |
| UDC: | УДК 664 |
| Abstract: | В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862 |
| È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| tokp.pdf | 36,7 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione