Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862| Titre: | Технологічне обладнання консервної промисловості |
| Auteur(s): | Шинкарик, Марія Миколаївна Ворощук, Віктор Ярославович |
| Bibliographic description (Ukraine): | Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с. |
| Date de publication: | 24-avr-2023 |
| Date of entry: | 23-nov-2023 |
| UDC: | УДК 664 |
| Résumé: | В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств. |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862 |
| Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| tokp.pdf | 36,7 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration