Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Pealkiri: Технологічне обладнання консервної промисловості
Autor: Шинкарик, Марія Миколаївна
Ворощук, Віктор Ярославович
Bibliographic description (Ukraine): Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с.
Ilmumisaasta: 24-apr-2023
Date of entry: 23-nov-2023
UDC: УДК 664
Kokkuvõte: В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
tokp.pdf36,7 MBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Інструменти адміністратора