Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862
Назва: | Технологічне обладнання консервної промисловості |
Автори: | Шинкарик, Марія Миколаївна Ворощук, Віктор Ярославович |
Бібліографічний опис: | Технологічне обладнання консервної промисловості. Навч. посібник / М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 284 с. |
Дата публікації: | 24-кві-2023 |
Дата внесення: | 23-лис-2023 |
УДК: | УДК 664 |
Короткий огляд (реферат): | В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання консррвних виробництв. Подані як давно відомі типові конструкції, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 181 «Харчові Технології», а також інженерно-технічних працівників консервних підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42862 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tokp.pdf | 36,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора