Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-23 зі 23 (час пошуку: 0.022 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202222-сер-2022Удосконалення методів просування готельних послуг (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Вишньовський, О. А.
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)Дзьоник, Софія Віталіївна
Bachelor Thesisчер-202216-вер-2022“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)Крук, Олена Миколаївна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023«Удосконалення системи управління якістю послуг закладу готельного типу (на прикладі ТОРП «Сервісно-туристичний комплекс «РУТА»)Березна, Ольга Миколаївна; Berezna, Olha
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023«Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)»Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023«Шляхи підвищення інноваційної активності в індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Поділля»)Мартинова, Діана Юріївна; Martynova, Diana
Bachelor Thesisгру-202327-гру-2023«Удосконалення управління системою надання готельних послуг з метою підвищення лояльності клієнтів (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)»Цикалюк, Надія Віталіївна; Tsykaliuk, Nadiia
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana
Bachelor Thesisчер-202412-чер-2024Особливості управління підприємствами мережевого готельного господарства (на прикладі ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv»)Королик, Світлана Анатоліївна; Korolyk, Svitlana
Bachelor Thesisчер-202412-чер-2024Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй»)Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona
Bachelor Thesisчер-202428-чер-2024Формування соціально відповідальної поведінки суб’єктів індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)Крук, Ілля Максимович; Kruk, Illia
Bachelor Thesisчер-20243-лип-2024Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi»)Максимюк, Андрій Русланович; Maksymiuk, Andrii
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Управління финансово-економічними процесами на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Ковбаса, Іванна Миколаївна; Kovbasa, Ivanna
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Удосконалення управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Камелот”)Лапшинська, Анастасія Андріївна; Lapshinska, Anastasiya
Bachelor Thesisчер-20244-лип-2024Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль»)Горін, Вікторія Олексіївна; Horin, Viktoriia
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”)Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna
Bachelor Thesisчер-20248-лип-2024Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”)Безкоровайний, Михайло Андрійович; Bezkorovainy, Mykhailo
Bachelor Thesisчер-20248-лип-2024Удосконалення системи управління персоналом у закладах (назви записувати нижнім регістром) громадського харчування (на прикладі мережі закладів «Sushi Pizza 39»)Ноготков, Назарій Юрійович; Nohotkov, Nazarii
Результати 1-23 зі 23 (час пошуку: 0.022 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі