霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Title: | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків |
Authors: | Островська, Галина Боднар, Надія Демко, Надія |
Bibliographic description (Ukraine): | Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41. |
Conference/Event: | Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». |
Issue Date: | 2019 |
Submitted date: | 2019 |
Date of entry: | 20-六月-2019 |
Country (code): | UA |
Page range: | 38–41 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624 |
References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Тези_Островська.docx | 33,76 kB | Microsoft Word XML | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�