霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Title: Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків
Authors: Островська, Галина
Боднар, Надія
Демко, Надія
Bibliographic description (Ukraine): Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41.
Conference/Event: Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій».
Issue Date: 2019
Submitted date: 2019
Date of entry: 20-六月-2019
Country (code): UA
Page range: 38–41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
References (Ukraine): 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Тези_Островська.docx33,76 kBMicrosoft Word XML璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�