Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Titolo: Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків
Autori: Островська, Галина
Боднар, Надія
Демко, Надія
Bibliographic description (Ukraine): Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41.
Conference/Event: Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій».
Data: 2019
Submitted date: 2019
Date of entry: 20-giu-2019
Country (code): UA
Page range: 38–41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
References (Ukraine): 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Тези_Островська.docx33,76 kBMicrosoft Word XMLVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione