Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624| Tittel: | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків |
| Authors: | Островська, Галина Боднар, Надія Демко, Надія |
| Bibliographic description (Ukraine): | Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41. |
| Conference/Event: | Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». |
| Utgivelsesdato: | 2019 |
| Submitted date: | 2019 |
| Date of entry: | 20-jun-2019 |
| Country (code): | UA |
| Page range: | 38–41 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624 |
| References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vises i samlingene: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Тези_Островська.docx | 33,76 kB | Microsoft Word XML | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
Administrasjonsverktøy