Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОстровська, Галина-
dc.contributor.authorБоднар, Надія-
dc.contributor.authorДемко, Надія-
dc.date.accessioned2019-06-20T11:49:40Z-
dc.date.available2019-06-20T11:49:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.date.submitted2019-
dc.identifier.citationОстровська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624-
dc.format.extent38–41-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleНанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаківuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.relation.references1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.uk_UA
dc.citation.conferenceРегіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій».-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Островська.docx33,76 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора