Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Островська, Галина | - |
dc.contributor.author | Боднар, Надія | - |
dc.contributor.author | Демко, Надія | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-20T11:49:40Z | - |
dc.date.available | 2019-06-20T11:49:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.date.submitted | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624 | - |
dc.format.extent | 38–41 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. | uk_UA |
dc.citation.conference | Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Vyskytuje se v kolekcích: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Тези_Островська.docx | 33,76 kB | Microsoft Word XML | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora