Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Teitl: | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків |
Awduron: | Островська, Галина Боднар, Надія Демко, Надія |
Bibliographic description (Ukraine): | Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41. |
Conference/Event: | Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». |
Dyddiad Cyhoeddi: | 2019 |
Submitted date: | 2019 |
Date of entry: | 20-Jun-2019 |
Country (code): | UA |
Page range: | 38–41 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624 |
References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Тези_Островська.docx | 33,76 kB | Microsoft Word XML | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol