このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
タイトル: | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків |
著者: | Островська, Галина Боднар, Надія Демко, Надія |
Bibliographic description (Ukraine): | Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41. |
Conference/Event: | Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». |
発行日: | 2019 |
Submitted date: | 2019 |
Date of entry: | 20-6月-2019 |
Country (code): | UA |
Page range: | 38–41 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624 |
References (Ukraine): | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Тези_Островська.docx | 33,76 kB | Microsoft Word XML | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール