Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Title: Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків
Authors: Островська, Галина
Боднар, Надія
Демко, Надія
Bibliographic description (Ukraine): Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41.
Conference/Event: Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій».
Issue Date: 2019
Submitted date: 2019
Date of entry: 20-Jun-2019
Country (code): UA
Page range: 38–41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
References (Ukraine): 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Островська.docx33,76 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools