Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Tytuł: | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків |
Authors: | Островська, Галина Боднар, Надія Демко, Надія |
Cytat: | Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41. |
Konferencja/wydarzenie: | Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». |
Data wydania: | 2019 |
Data archiwizacji: | 2019 |
Date of entry: | 20-cze-2019 |
Kraj (kod): | UA |
Zakres stron: | 38–41 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_Островська.docx | 33,76 kB | Microsoft Word XML | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora