Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Tytuł: Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків
Authors: Островська, Галина
Боднар, Надія
Демко, Надія
Cytat: Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41.
Konferencja/wydarzenie: Регіональна студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій».
Data wydania: 2019
Data archiwizacji: 2019
Date of entry: 20-cze-2019
Kraj (kod): UA
Zakres stron: 38–41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
Wykaz piśmiennictwa: 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Тези_Островська.docx33,76 kBMicrosoft Word XMLPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora