Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 329

Total Visits per Month

十二月 2024 一月 2025 二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 3 3 3 10 0 0 3

File Downloads

Views
практична.docx 63

Top Country Views

Views
美国 144
中国 45
乌克兰 42
荷兰 35
德国 21
比利时 8
澳大利亚 5
加拿大 4
爱尔兰 4
印度 4

Top City Views

Views
San Ramon 55
Sumy 28
Mountain View 13
Kiev 8
Louisville 8
Menlo Park 8
Hefei 6
Dearborn 4
Hanoi 4
Kunming 4