Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 255

Total Visits per Month

一月 2024 二月 2024 三月 2024 四月 2024 五月 2024 六月 2024 七月 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 0 0 2 1

File Downloads

Views
практична.docx 51

Top Country Views

Views
美国 103
中国 44
乌克兰 42
荷兰 35
德国 21
越南 3
希腊 2
澳大利亚 1
爱尔兰 1
俄罗斯 1

Top City Views

Views
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Dearborn 4
Kunming 4
Hanoi 3
Nanchang 3
Athens 2