Estadísticas

Total de visitas

Visualizaciones
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 255

Total de visitas por mes

enero 2024 febrero 2024 marzo 2024 abril 2024 mayo 2024 junio 2024 julio 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 28 0 0 0 0 2 1

Archivos descargados

Visualizaciones
практична.docx 51

Países con mayores visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 103
China 44
Ucrania 42
Holanda 35
Alemania 21
Vietnam 3
Grecia 2
Australia 1
Irlanda 1
Rusia 1

Ciudades con mayores visualizaciones

Visualizaciones
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Hefei 6
Dearborn 4
Kunming 4
Hanoi 3
Nanchang 3
Athens 2